Participación en congresos

  Moreno-Astorga, J.J., Meza-Velázquez, J.A., Rouzaud-Sandez, O., Aguilera-Ortíz M., Minjares- Fuentes, R., Femenia, A., Candelas-Cadillo, M.G., (2014). Propiedades fisicoquímicas de higo var. Kadota: aplicación de altas presiones hidrostáticas a diferentes tiempos y temperaturas. 1er. Congreso internacional sobre la innovacion y tendencias en procesamiento de alimentos. XVI congreso nacional de ciencia y tecnologia de alimentos, Mayo 28-30, Guanajuato, México. Póster.

Comas-Serra, F., González-Centeno, M.R., Adrover-Obrador, S., Femenia, A., Garau, M.C., Minjares-Fuentes, R., (2014). Comparison between conventional and ultrasound-assisted extraction of phenolic compounds from grape stem by-products. VIII International congress of ANQUE: Science and Technology of Materials / II International Congress of Chemical Engineering of ANQUE, Julio 1-4, Madrid, España. Póster.

Minjares-Fuentes, R., Femenia, A., Comas-Serra, F., Juarez, M.D., Garau, M.C., Candelas-Cadillo, M.G., Rodríguez-González, V.M., (2014). Effect of drying process on the quality parameters of Aloe vera powders. VIII International congress of ANQUE: Science and Technology of Materials / II International Congress of Chemical Engineering of ANQUE, Julio 1-4, Madrid, España. Póster.

Vallespir Torrens, F., Eim V.S., Dalmau, E., Rodriguez, O., Rosselló, C., (2014). Effect of freezing pre-treatments on drying kinetics and quality parameters of apple. II International Congress of Chemical Engineering of ANQUE, Julio 1-4, Madrid, España. Datos de publicación: ISBN: 978-84-697-0726-5. Póster.

Dalmau, E., Eim V.S., Bornhorst, G., Vallespir Torrens, F., Simal, S., (2014). Effect of different methods of processing on the antioxidant activity and total polyphenol content of apple samples. II International Congress of Chemical Engineering of ANQUE, Julio 1-4, Madrid, España. Datos de publicación: ISBN: 978-84-697-0726-5. Póster.

Minjares-Fuentes, R., Femenia, A., Comas-Serra, F., Eim, V., Rossello, C., Candelas-Cadillo, M.G., Gonzalez-Laredo, R.F., (2014). Influence of the Drying method on the Physico-chemical properties of the main Bioactive polymers from Aloe vera gel. 7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, October 14-17, Estambul, Turquía. Póster.

Comas-Serra, F., Moreno, J., Minjares-Fuentes, R., Simal, S., Meza-Velazquez, J.A., Femenia, A., (2014). Effect of the Extraction conditions on Total polyphenol content and Antioxidant capacity of Aloe vera gel. 7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, October 14-17, Estambul, Turquía. Póster.

Femenia, A., Comas-Serra, F., Minjares-Fuentes, R., Oliver, C., Juárez, M.D., Garau, M.C., Rodríguez-González, V.M., (2014). Application of Power Ultrasounds for the Development of Functional Ingredients from Aloe vera gel: Effects on Bioactive Polysaccharides. 7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, October 14- 17 , Estambul, Turquía. Ponencia.

Eim, V.S., Minjares-Fuentes, R., Simal, S., Rosselló, C., Femenia, A., (2014). Dry fermented sausages enriched with dietary fiber: effect of pH. 7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, October 14-17, Estambul, Turquía, . Póster.

González-Centeno, M.R., Jourdes, M., Rosselló, C., Simal, S., Teissedre, P.L., Femenia, A., (2014). 7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, October 14-17, Estambul, Turquía. Póster.

Vallespir, F., Eim, V.S., Simal, S., Femenia, A., Rosselló, C., (2014), Estudio de la congelación como tratamiento previo al secado convectivo. Efecto sobre la cinética y calidad de la remolacha. XI Simposio de Investigadores Jóvenes RSEQ- Sigma Aldrich, Noviembre 4-7, Bilbao, España. Póster.

Dalmau, E., Bornhorst, G., Eim, V., Rosselló, C., Simal, S., (2014). Freezing and freeze drying influence the behavior of apples during in vitro gastric digestion. IFT Annual Meeting & Food Expo, June 21-24, New Orleans, Louisiana, Estados Unidos De América. Póster.

Rodríguez, O., Llábres, P.J., Cárcel, J., González, R., Simal, S., (2014). Intensification of convective drying by ultrasound assisted pre-treatments: effects on tissue water status and drying kinetics of apple. International Drying Simposium, August 24–27, Lyon, Francia. Presentación de comunicación.

Rodríguez, O., Krempski-Smejda, M., Simal, S., Zbicinski, I., (2014). Effect of the drying conditions on the drying curves and the solvent retention capacity of barley. International Drying Symposium, August 24–27, Lyon, Francia. Presentación de comunicación.