Alves-Filho, O.; Eikevik, T; Mulet, A.; Garau, C. and Rosselló, C. , "Kinetics and mass transfer during atmosferic freze drying of reed pepper", Drying 2006. Ed. I. Farkas, Szent István University Pu, Gödölló. Hungary.. Hungría, 2006. Capítulo de libro.
Clemente, G.; Bon, J.; Conde, T.; García-Péraz, J.V. and Rosselló, C.. , "Modelling of drying kinetics of meat cylinders considering external resistance", Drying 2006. Ed. I. Farkas, Szent István University Pu, Gödölló. Hungary.. Hungría, 2006. Capítulo de libro.
Simal, S.; Rosselló, C.; Riobó, A.; Femenia, A.; Cañellas, J.; Bestard, I.; Lobón, O.; Castell, A.; Garau, C.; Girona M.A.. , "L'anàlisi sensorial con eina de control i millora de processos: aplicació a la Ensaïmada de Mallorca", .. España, 2006. Libro.
J.V. García-Pérez; J.A. Cárcel, J. Bon; S.Simal; A. Mulet. , "Isosteric heats of sorption of lemon peel", DRYING 2006. Hungría, 2006. Capítulo de libro.
Simal, S.; Castell-Palou, A.; González, R.; Frau, M.; Eim, V.; Femenia, A.. , "El análisis sensorial como herramienta de control: Aplicación a la ensaimada de Mallorca", LIBRO DE RESÚMENES. CESIA 2006. IV Congreso de Ingeniería y Tecnolgía de Alimentos. Innovación y seguridad.. España, 2006. Capítulo de libro.
Femenia, A.; Garau, C.; Castell, A. i González, R.. , "Fibre concentrates with antioxidant properties from citrus by-products: effects of air-drying temperature.", 15th International Drying Symposium (IDS 2006). Hungría, 2006. Capítulo de libro.