Otras publicaciones

  • Rosselló, C.; Bestard, I.; Cañellas, J.; Femenia, A.; Simal, S.. , "Guia de Tast de l'oli de Mallorca". España, 2007. Libro.
  • Rosselló, C.; Simal, S. Femenia, A.; Garau, C.; Castell, A.. , "Deshidratació solar de pebre vermell de la varietat Tap de Cortí". España, 2007. Libro.
  • Rosselló, C.; Femenia, A.; Simal, S. y Garau, C.. , "Estudi sobre la viabilitat d'utilitzar els excedents i residus agrícoles del camp mallorquí con a fibra dietética". España, 2007. Libro.
  • Rosselló, C.; Simal, S.; Femenia, A.; Garau, C.; Castell, A.. , "Deshidratació solar de pebre vermell de la varietat Tap de cortí", Quaderns d'Investigació. España, 2007. Libro.
  • Castell-Palou, A.; Simal, S.; Frau, M.; Eim, V.S.; Femenia, A.; Rosselló, C.. , "Application of multivariate statistical analysis for the quality control of food products", ECCE-6 Book of Abstracts. Dinamarca, 2007. Capítulo de libro.
  • Femenia, A.. , "High-value co-products from plant foods: cosmetics and pharmaceuticals", Handbook of waste management and co-product recovery in food processing (edited by Keith Waldron). Inglaterra, 2007. Capítulo de libro.