Publicaciones en revistas
- Cañellas, J.; Rosselló, C.; Simal, S.; Mulet, A, "Storage conditions affect quality of raisins", "Journal of Food Science", Volumen 58, Número 4, Páginas 805, 1993. Artículo.
- Simal, S.; Berna, A.; Mulet, A.; Rosselló, C, "A method for the calculation of the heat transfer coefficient in potato dry", "Journal of the Science of Food and Agriculture", Volumen 63, Número 3, Páginas 365-367, 1993. Artículo.
- Frau, M.; Blanco A.; Cañellas, J.; Rosselló, C., "The use of Peldri II (a fluorcarbon compound) in the preparation of cheese samples for their observation by scanning electron microscopy", "Journal of Dairy Research", Volumen 60, Número 1, Páginas 129-132, 1993. Artículo.
- Rosselló, C.; Cañellas, J.; Santiesteban, I.; Mulet, A., "Simulation of the absorption of sulphur dioxide process in apricots", "Lebensmittel-Wissenschaft & Technologie", Volumen 26, Número 4, Páginas 322-328, 1993. Artículo.
- Mulet A.; Berna, A.; Rosselló, C.; Cañellas, J., "Analysis of open sun drying experiments", "Drying Technology", Volumen 11, Número 6, Páginas 1385-1400, 1993. Artículo.