Publicaciones en revistas
- Frau, M.; Simal, S.; Femenia, A.; Rosselló, C., "Application of principal components analysis to chemical characteristics ofMahon cheese", "Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und-Forschung", Volumen 205, Número 6, Páginas 429-432, 1997. Artículo.
- Simal, S.; Bauzá de Mirabó, F.; Deyá, E. S.; Rosselló, C, "A simple model to predict mass transfer in dehydration by osmosis", "Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und-Forschung", Volumen 204, Número 3, Páginas 210-214, 1997. Artículo.
- Sanchez, E.; SanJuan N.; Simal, S.; Rosselló, C., "Calorimetric techniques applied to the determination of isosteric heat of desorption for potato", "Journal of the Science of Food and Agriculture", Volumen 74, Número 1, Páginas 57-63, 1997. Artículo.
- Rosselló, C .; Simal, S.; San Juan, N.; Mulet A, "Non-isotropic mass transfer model for green bean drying", "Journal of Agricultural and Food Chemistry", Volumen 45, Número 2, Páginas 337-342, 1997. Artículo.
- Frau, M.; Mulet, A.; Simal, S.; Massanet, J.; Rosselló C., "Microscopic Crystalline inclusions in Mahon cheese", "Food Science and Technology International", Volumen 3, Número 1, Páginas 43-47, 1997. Artículo.
- Frau, M.; Massanet, J.; Rosselló, C; Simal, S; Cañellas, J., "Evolution of free amino acid content during ripening of Mahon cheese", "Food Chemistry", Volumen 60, Número 4, Páginas 651-657, 1997. Artículo.
- Simal, S.; Deyá, E.; Frau, M.; Rosselló, C., "Simple modeling of air drying curves of fresh and osmotically pre-hydrated", "Journal of Food Engineering", Volumen 33, Número 1-2, Páginas 139-150, 1997. Artículo.
- Bon, J.; Simal, S.; Rosselló, C.; Mulet A., "Drying characteristics of hemispherical solids", "Journal of Food Engineering", Volumen 34, Número 2, Páginas 109-122, 1997. Artículo.
- Frau, M.; Simal, S.; Femenia A.; Rosselló, C., "Application of principal components analysis to chemical characteristics of", "European Food Research and Technology", Volumen 205, Páginas 429-432, 1997. Artículo.
- Femenia, A.; Lefebvre, A. C.; Thebaudin, J. Y.; Robertson, J. A.; Bourgeois,C. M., "Physical and Sensory Properties of Model Foods Supplemented with Cauliflower Fiber", "Journal of Food Science", Volumen 62, Número 4, Páginas 635-639, 1997. Artículo.