Publicaciones en revistas
- González-Centeno, M.R.; Comas-Serra, F.; Femenia, A.; Rosselló, C.; Simal, S., "Effect of power ultrasound application on aqueous extraction of phenolic compounds and antioxidant capacity from grape pomace (Vitis vinifera L.): Experimental kinetics and modeling", "Ultrasonics Sonochemistry", Volumen 22, Número 2015, Páginas 506-514, 2014. Artículo.
- González-Centeno, M.R.; Knoerzer, K.; Sabarez, H.; Simal, S.; Rosselló, C.; Femenia A., "Effect of acoustic frequency and power density on the aqueous ultrasonic-assisted extraction of grape pomace (Vitis vinifera L.) - A response surface approach", "Ultrasonics Sonochemistry", Volumen 21, Número 6, Páginas 2176-2184, 2014. Artículo.
- Rodriguez, O.; Santacatalina, J.V.; Simal, S.; Garcia-Perez, J.V.; Femenia, A.; Rosselló, C., "Influence of power ultrasound application on drying kinetics of apple and its antioxidant and microstructural properties", "Journal of Food Engineering", Volumen 129, Páginas 21-29, 2014. Artículo.
- Minjares-Fuentes, R.; Femenia, A.; Garau, M.C.; Meza-Velázquez, J.A.; Simal, S.; Rosselló, C., "Ultrasonic extraction of pectins from grape pomace with citric acid: a response surface methodology approach", "Carbohydrate Polymers", Volumen 106, Páginas 179-189, 2014. Artículo.
- Rodríguez, O.; Ortuño, C.; Simal, S.; Benedito, J.; Femenia, A.; Rosselló, C., "Acoustically assisted supercritical CO2 extraction of cocoa butter: Effects on kinetics and quality", "Journal of Supercritical Fluids", Volumen 94, Páginas 30-37, 2014. Artículo.
- Santacatalina, J.V.; Rodríguez, O.; Simal, S.; Cárcel, J.A.; Mulet, A.; García-Pérez, J.V., "Ultrasonically enhanced low-temperature drying of apple: influence on drying kinetics and antioxidant potential", "Journal of Food Engineering", Volumen 138, Páginas 35-44, 2014. Artículo.