Publicaciones en revistas
- Medina-Torres, L.; Calderas, F.; Minjares, R.; Femenia, A.; Sánchez-Olivares, G.; Gónzalez-Laredo, F.R.; Santiago-Adame, R.; Ramirez-Nuñez, D.M.; Rodríguez-Ramírez, J.; Manero, O., "Structure preservation of Aloe vera (barbadensis Miller) mucilage in a spray drying process", "Lwt-Food Science And Technology", Volumen 66, Páginas 93-100, 2016. Artículo.
- R. Minjares-Fuentes; A. Femenia; M.C. Garau; M.G. Candelas-Cadillo; S. Simal; C. Rosselló, "Ultrasound-assisted extraction of hemicelluloses from grape pomace using response surface methodology", "Carbohydrate Polymers", Volumen 138, Páginas 180-191, 2016. Artículo.
- R. Minjares-Fuentes; A. Femenia; F. Comas-Serra; C. Rosselló; V.M. Rodríguez-González; R.F. González-Laredo; J.A. Gallegos-Infante; L. Medina-Torres, "Effect of different drying procedures on physicochemical properties and flow behaviour of Aloe vera (Aloe Barbadensis Miller) gel", "Lwt-Food Science And Technology", Volumen 74, Páginas 378-386, 2016. Artículo.
- Reyes-Avalos, M. C.; Femenia, A.; Minjares-Fuentes, R.; Contreras-Esquivel, J. C.; Aguilar-González, C. N.; Esparza-Rivera, J. R.; Meza-Velázquez, J. A., "Improvement of the quality and the shelf life of figs (Ficus carica) using an alginate-chitosan edible film", "Food And Bioprocess Technology", Volumen 9, Número 12, Páginas 2114-2124, 2016. Artículo.
- Henry Váquiro; Óscar Rodríguez; Susana Simal; José F. Solanilla-Duque; Javier Telis-Romero, "Modelling of drying kinetics during non-isothermal convective drying of passion fruit seeds", "Japanese Journal of Food Engineering", Volumen 17, Número 4, Páginas 117-121, 2016. Artículo.
- Wesley Faria Gomes, Brijesh Kumar Tiwari, Óscar Rodriguez, Edy Sousa de Brito, Fabiano André Narciso Fernandes, Sueli Rodrigues, "Effect of ultrasound followed by high pressure processing on prebiotic cranberry juice" [Publicació online], "Food Chemistry", Volumen 218, Páginas 261-268, 2016. Artículo.
- Óscar Rodríguez, Wesley Gomes, Sueli Rodrigues, Fabiano A.N. Fernandes, "Effect of acoustically assisted treatments on vitamins, antioxidant activity, organic acids and drying kinetics of pineapple", "Ultrasonics Sonochemistry", Volumen 35, Número A, Páginas 92-102, 2016. Artículo.
- Santacatalina, J.V.; Contreras, M.; Simal, S.; Cárcel, J.A.; Garcia-Perez, J.V., "Impact of applied ultrasonic power on the low temperature drying of apple", "Ultrasonics Sonochemistry", Volumen 28, Páginas 100-109, 2016. Artículo.