Publicaciones en revistas
- Cristina Reche; Carmen Rosselló; Valeria Eim; Alberto Edel León; Susana Simal, "High-Power Ultrasound in Gas Phase: Effects on the Bioactive Compounds Release from Red Bell Pepper during In Vitro Gastrointestinal Digestion", "Antioxidants", 2023. Artículo.
- Francesca Comas-Serra; Juan José Martínez-García; Alma Pérez-Alba; María de los Ángeles Sáenz-Esqueda; María Guadalupe Candelas-Cadillo; Antoni Femenia; Rafael Minjares-Fuentes, "A New Functional Food Ingredient Obtained from Aloe ferox by Spray Drying", "Foods", Volumen 12 (4), Número 850, Páginas 1-15, 2023. Artículo.
- Luis Daniel Daza, Miguel Ángel Montealegre, Cristina Reche, Angélica Sandoval-Aldana, Valeria Soledad Eim, Henry Alexander Váquiro, "Chachafruto starch: Physicochemical characterization, film-forming properties, and 3D printability", "International Journal of Biological Macromolecules", 2023. Artículo.
- Francesca Comas-Serra; Paula Estrada; Rafael Minjares-Fuentes; Antoni Femenia, "Evaluation of acemannan in different commercial beverages containing Aloe vera (Aloe barbadensis Miller) gel", "Gels", Volumen 9, Número 7, Páginas 552-1-552-15, 2023. Artículo.
- Daza, L.D.; Montealegre, M.Á.; Sandoval Aldana, A.; Obando, M.; Váquiro, H.A.; Eim, V.S.; Simal, S., "Effect of Essential Oils from Lemongrass and Tahiti Lime Residues on the Physicochemical Properties of Chitosan-Based Biodegradable Films", "Foods", Volumen 12, Número 9, 2023. Artículo.
- Gozález-Delgado, M.; Minjares-Fuentes, R.; Mota-Ituarte, M.; Pedroza-Sandoval, A.; Comas-Serra, F.; Quezada-Rivera, J.J.; Sáenz-Esqueda, A.; Femenia, A., "Joint water and salinity stresses increase the bioactive compounds of Aloe vera (Aloe barbadensis Miller) gel enhancing its related functional properties", "Agricultural Water Management", Volumen 285, Número 108374, 2023. Artículo.