Publicaciones en revistas
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- Rodríguez-González, V.M.; Femenia, A.; Minjares-Fuentes, R.; González-Laredo, R.F., "Functional Properties of pasteurized samples of Aloe Barbadensis Miller: Optimization using Response Surface Methodology", "Lwt-Food Science And Technology", Volumen 47, Número 2, Páginas 225-232, 2012. Artículo.
- Luna, J.M.; Garau; C.; Negre; A.; March; J.; Femenia, A., "Evaluation of the colour characteristics; total phenol content and the 'in vitro' antioxidant potential of Majorcan landrace wines", "Lwt-Food Science And Technology", 2012. Artículo.
- Eim, V.S.; García-Pérez, J.C.; Rosselló, C.; Femenia, A.; Simal, S., "Influence of the Addition of Dietary Fiber on the Drying Curves and Microstructure of a Dry Fermented Sausage (Sobrassada)", "Drying Technology", Volumen 30, Número 2, Páginas 146-153, 2012. Artículo.
- Castell-Palou, A.; Váquiro, H.A.; Cárcel, J.A.; Rosselló, C.; Femenia, A.; Simal, S., "Mathematical modeling of moisture distribution and kinetics in cheese drying", "Drying Technology", Volumen 30, Número 11-12, Páginas 1247-1255, 2012. Artículo.
- Santacatalina, J.V.; Cárcel, J.A.; Simal, S.; Garcia-Perez, J.V.; Mulet, A, "Atmospheric freeze drying assisted by power ultrasound", "Materials Science and Engineering A", Volumen 42, Número 1, 2012. Artículo.